На хокеен мач в Канада Меган Маркъл показа ново бижу, гривна с

...
На хокеен мач в Канада Меган Маркъл показа ново бижу, гривна с
Коментари Харесай

Меган Маркъл добави гривна против уроки към колекцията си бижута СНИМКИ

На хокеен мач в Канада Меган Маркъл показа ново украшение, гривна с „ око “, която е предопределена да защищити притежателя си от „ неприятна сила “ и зло око. Много хора носят сходни бижута, само че гривната на херцогинята на Съсекс се разграничава по цена. Това е от обичаната й дизайнерка на бижута Лорейн Шварц. И коства 13 хиляди $.

Меган се причисли към брачна половинка си, принц Хари, на хокеен мач сред Ванкувър Кенъкс и Сан Хосе Шаркс в Канада в понеделник вечер.
 Гривна Меган Маркъл Меган Маркъл с нова гривна Снимка: Getty Images
Посещението на херцога и херцогинята на Съсекс в Канада е изключително значимо, защото се концентрира към идните игри Invictus, планувани да се проведат във Ванкувър и Уислър през 2025 година

Усъвършенствайки небрежния си жанр на обличане, 42-годишната Меган изглеждаше безупречно и деликатните почитатели видяха ново украшение на китката й: гривна от дизайнера Лорейн Шварц с „ око “ и диаманти, която би трябвало да защищава от злото око, пише Hello Magazine.

Общо Меган носеше бижута на стойност над 80 000 $, в това число от известни марки като Cartier, без да се брои искрящият й годежен пръстен за 150 000 $.

Но новата гривна е изключително забавна, тъй като очевидно се е появила в кутията на херцогинята неотдавна.

Деликатното парче, което се продава на дребно за 13 000 $, в никакъв случай не е било виждано на Меган до момента, макар нейната податливост към алегорични бижута и нематериалност. Според основателя му се счита, че защищава хората от завистта на другите.
 Гривна Меган Маркъл Гривната на Меган Маркъл Снимка: Лорейн Шварц
Такива амулети са известни от антични времена. Носенето на талисман за зло око може да бъде метод да се предпазите от неприятни поличби и неприятен шанс.

Меган не е единствената кралска персона, която носи сходен талисман. И това не е първият път, когато тя си поставя сходен талисман.

Още през 2020 година някогашната актриса от Suits притегли вниманието на кралските почитатели, когато показа висулката срещу зли очи Edge of Ember, за която се споделя, че „ пази своя притежател от отрицателни въздействия “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР